Idzan Marko

Old Blog Archives

[RECENZIJA] Fast and Furious Showdown (2013)

E da, stiglo je doba novih recenzija (nisam dugo pa ću sada napraviti dvije-tri tokom narednih dana i tjedana). Danas ću izrecenzirati jednu od lošijih igara na koje sam naišao u posljednjih nekoliko godina.O kojoj se igri radi navedeno je u naslovu objave. Naziv igru čini zanimljivom, ali kad se instalira i počne da se igra, tek se onda shvati da je igra žešće  s*anje .

Iako po sistemskim zahtjevima izgleda polagana za današnje kriterije, kladim se (u pivo i ćevape) da bi igru mogao pokrenuti i totalni shit od kompa sa jednom jezgrom, grafikom iz 2007-me te sa 1GB RAM-a (primjer konfiguracije: AMD Athlon 64 3200+ @2.0GHz, 1GB DDR1 RAM, nVidia 7300GS (256MB)).

Sama fizika igre je užas (naspram NFS Worlda je živi užas). Auta u igri kao da su napravljena od kartona te nemaju baš neku masu. Sam izbor i kvaliteta misija mi se baš i ne sviđa jer su neke misije totalno retardirane i došlo mi je brzo na jetru ( k**ac bolje rečeno).

Multiplayer nisam probao ali brate nakon užasnog singleplayera nisam niti lud da igram MP.

Grafika u igri je loša, kontrole isto tako. Jedina stvar koja bi mogla spasiti igru je njeno ime te Activision koji ju je napravio.

Ocjena: 3/10 (bolje ne može)

Share to
About this post
Posted on: May 30, 2013
Category: ,
Last edited on: February 2, 2022