Idzan Marko

Old Blog Archives

[RECENZIJA] Fast and Furious Showdown (2013)

E da, stiglo je doba novih recenzija (nisam dugo pa ću sada napraviti dvije-tri tokom narednih dana i tjedana). Danas ću izrecenzirati jednu od lošijih igara na koje sam naišao u posljednjih nekoliko godina.O kojoj se igri radi navedeno je u naslovu objave. Naziv igru čini zanimljivom, ali kad se instalira i počne da se igra, tek se onda shvati da je igra žešće  s*anje .

Iako po sistemskim zahtjevima izgleda polagana za današnje kriterije, kladim se (u pivo i ćevape) da bi igru mogao pokrenuti i totalni shit od kompa sa jednom jezgrom, grafikom iz 2007-me te sa 1GB RAM-a (primjer konfiguracije: AMD Athlon 64 3200+ @2.0GHz, 1GB DDR1 RAM, nVidia 7300GS (256MB)).

Sama fizika igre je užas (naspram NFS Worlda je živi užas). Auta u igri kao da su napravljena od kartona te nemaju baš neku masu. Sam izbor i kvaliteta misija mi se baš i ne sviđa jer su neke misije totalno retardirane i došlo mi je brzo na jetru ( k**ac bolje rečeno).

Multiplayer nisam probao ali brate nakon užasnog singleplayera nisam niti lud da igram MP.

Grafika u igri je loša, kontrole isto tako. Jedina stvar koja bi mogla spasiti igru je njeno ime te Activision koji ju je napravio.

Ocjena: 3/10 (bolje ne može)

Share to
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
About this post
Posted on: May 30, 2013
Category: ,
Last edited on: February 2, 2022